Hotel CityMap Maribor, Slovenija

Projekt: Hotel CityMap Maribor Lokacija: Maribor, Slovenija Leto izvedbe: 2019   Butični B&B design hotel CityMap je bil dokončan v letu 2019. V hotelski sistem so vgrajene hotelske kljuke NDV-Basic, termostati TRB, kartični odložilniki NDV-ESS2. Izdelan je bil tudi osnovni sistem CNS, katerega nadzorujejo krmilnik U-DDC in vhodno-izhodne enote U-MIO.

Vile – D-Resort Šibenik, Hrvaška

Projekt: Vile – D-Resort Šibenik Lokacija: Šibenik, Hrvaška Leto izvedbe: 2015 V Šibeniku smo v okviru projekta D-Resort Šibenik z Andivi regulacijo opremili vse 3 luksuzne vile, ki so sestavni del resorta. S pomočjo Andivi temperaturnih regulatorjev je v tem vročem mediteranskem mestu upravljanje z ventilacijo in klimatsko napravo hitro in energetsko varčno.

Hotel Apollo ****, Portorož

Lifeclass Hotel Apollo ****, Portorož, Slovenija

Projekt: Lifeclass Hotel Apollo Lokacija: Portorož, Slovenija Leto izvedbe: 2012 Vrhunski hotel v mediteranskem okolju, s poudarkom na wellness storitvah, mora gostu nuditi najboljše pogoje za bivanje. Nepogrešljiv sestavni del takšne zgradbe je Andivi temperaturna regulacija, ki poskrbi za maksimalno udobje, zraven pa varčuje ter zagotavlja minimalne stroške.

Galeria Wellness ****, Subotica

Galeria Wellness ****, Subotica, Srbija

Projekt:  Galeria Wellness Lokacija: Subotica, Srbija Leto izvedbe: 2012 En največjih wellness centrov v Srbiji se razprostira na 1600 m2 ter nudi številne možnosti za oddih in sprostitev ter za nabiranje nove življenjske energije. S pomočjo elementov iz programa Andivi je Galeria Wellness tudi energetsko varčna in tako okolju prijaznejša.